lunes, 9 de diciembre de 2013

VI Jornades de Visibilitat Lèsbica de LesCatUn any més, ens plau convidar-vos a les VI Jornades de Visibilitat Lèsbica de LesCat que se celebraran els propers 13 i 14 de Desembre del 2013 a la Sala de la Francesca Bonnemaison.

El divendres 13 de desembre començarem amb presentació de LesCat i continuarem amb una Taula Rodona sobre Salut Sexual i Reproductiva de les Dones Lesbianes i Bisexuals, de 17h a 21h.

El dissabte 14 es dedicarà al foment del treball en xarxa de les entitats i grups de lesbianes i bisexuals a través de diverses dinàmiques per trobar fórmules de treball en xarxa i potenciar la nostra feina, de 10h a 14h.

En ambdós casos, les activitats són obertes per a tothom, tan si formeu part d'alguna entitat o grup, com sinó, volem la vostra participació! Cal inscriure's a lescat@lescat.org (el termini serà fins el mateix divendres 13 a les 15.00h).

A més, dissabte 14 hi haurà una petita activitat de tarda per a conèixer-nos millor i acabarem amb una festa la nit al Col•lectiu Gai de Barcelona, a partir de les 21h.


http://www.lescat.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=42&Itemid=55

0 comentarios: