viernes, 10 de julio de 2015

NO PASSA RES PER SER DIFERENT, de JOCEMARA GERONIMO

DE MOMENTO, SOLO EXISTE EN CATALÁN AUNQUE CONFIAMOS EN QUE SE PUBLIQUE TAMBIÉN EN CASTELLANO.


La Ludoteca *Plans de nens* és un espai ple de creativitat, escenari de la història d’una colla de nens que a través del treball en equip aniran exhibint les seves habilitats fins arribar a ser els seus propis monitors, en un ambient d’aprenentatge mutu.

En el transcurs del llibre cada personatge anirà definint la seva personalitat, i junts formaran un gabinet infantil per descriure un projecte amb tots els seus plans, d’aquesta manera aprendran a desenvolupar el sentit crític, reconèixer drets i deures, promoure normes, emprendre decisions creatives, fomentar la llibertat d’expressió i resoldre conflictes, seguint un lema en comú: *No passa res per ser diferent*

En un moment donat del llibre seràs un dels protagonistes, dibuixaràs i escriuràs la teva història, com et veus a tu mateix, mostrant les teves habilitats i diferències perquè ningú és igual a ningú. Sigues tu mateix, ser únics ens fa especials.

Valora’t com ets!

La infantesa és com un joc dins d’un laberint, encara que el camí de vegades pugui ser enrevessat hem de gaudir del trajecte. Per això jugant aprenem a gestionar les nostres emocions i respectar les diferències. Parlar de com ens sentim ens ajudarà a pensar i actuar d’una manera més adequada.

La finalitat d’aquest llibre és proporcionar i estimular una nova forma de lectura, que no sigui només entreteniment, sinó una forma diferent d'ajudar els nens a adonar-se dels seus èxits.

http://www.libreriacomplices.com/libros/no-passa-res-per-ser-diferent/978-989-51-3338-3/

1 comentarios:

Anónimo dijo...

http://thedreamofdesire.blogspot.ro/?zx=4cbb7c9d41961c04